Една българска кухня One Bulgarian Kitchen: ЯЙЧЕНО РУЛО С КАЙМА

Standard

За омлета – 5 яйца (аз сложих 6, че бяха дребни)

250г майонеза

300г настърган кашкавал

малко нарязан магданоз

(сол не сложих, кашкавалът е достатъчно солен)

Тази смес се излива в покрита с хартия за печене тавичка и се пече 20мин. Изважда се и се оставя да поизстине 5-6 мин.

За плънката – 500г кайма

1 яйце

2 стръка пресен лук

черен пипер

via Една българска кухня One Bulgarian Kitchen: ЯЙЧЕНО РУЛО С КАЙМА.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s